4 Nisan 2014 Cuma

Samsung S5 özellikleri sızdı





Samsung'un Şubat ayında tanıtımını gerçekleştirdiği ve önümüzdeki günlerde satışa çıkması beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S5'in "mini" versiyonundan da haberler gelmeye devam ediyor. Galaxy S5'in tanıtılmasından kısa bir süre sonra ortaya çıkan ve buradaki haberimizde yer verdiğimiz dedikodular biraz daha ileri bir noktaya taşınmış durumda. 
4.5 inç 720p ekran
Ünlü mobil teknoloji sitesi SamMobile'ın haberine göre yeni cihazındonanım özellikleri belli oldu. 720p çözünürlüğe sahip 4.5 inç Super AMOLED ekran ile geleceği iddia edilen cihazda 1.5GB bellek, 13 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 16GB dahili hafıza,2100 mAh pil bulunması da beklentiler aradında. Sızıntıya göre, küçükmodelin yazılım tarafında ise Android 4.4 KitKat yer alıyor.
Parmak izi sensörü olmayabilir
Galaxy S5 Mini hakkında hala sürprize açık olan noktalar ise işlemci, suya karşı dayanıklılık ve parmak izi sensöründe yoğunlaşıyor. SamMobile'a göre suya dayanıklılık özelliği mini modele de taşınacak ancak parmak izi sensörü Galaxy S5'e özel olarak kalacak. İşlemci konusunda en güçlü tahmin ise yeni cihazda dört çekirdekli Snapdragon 400 çipinin kullanılacağı yönünde. Bakalım Samsung'un  Galaxy S5 Mini'sine yönelik bu sızıntılar gerçek çıkacak mı?
Kaynak:Shiftdelete.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder